Vi bringer mennesker sammen om investeringer i ejendomme med personligt og økonomisk Plus

PlusEjendomme samarbejder med investorer, der ønsker at investere passivt i udlejningsejendomme, med perspektiv, lav risiko og stabile afkast

PlusEjendomme giver private og selskabsinvestorer nem adgang til håndplukkede ejendomsinvesteringer med solide udbytter, gode opsparinger og høj sikkerhed

PlusEjendomme investerer udelukkende i attraktive ejendomme med perspektiv

Vi værdsætter samarbejdet med investorerne højt.

Med investerer selv

Derudover ønsker vi at bringe mennesker sammen gennem sociale  hyggelige sammenkomster, hvor der skabes nye relevante kontakter, gennem uformel og uhøjtidelig atmosfære

Fordele ved investering gennem PlusEjendomme
  • Unikke indsigter i ejendomsmarkedet og en stærk finansiel baggrund
  • Indehavere er uafhængige af omsætning i PlusEjendomme
  • Ingen exit fee. Investor får hele upsite
  • Udbyder få attraktive ejendomme årligt
  • Medinvesterer selv
  • Selektiv udvælgelse af investorer
  • Netværk og personlige relationer. Vi ønsker at skabe et fællesskab med og mellem investorerne gennem årlige unikke sammenkomster
Morten Dahl

Direktør og indehaver

I hele sin erhvervskarriere har Morten arbejdet indenfor ejendomsmarkedet. Først i den finansielle sektor som boligspecialist og underviser i ejendomsjura. Derudover har han i 19 år været indehaver af mellem 5 og 16 home forretninger i Aalborg og Nordjylland. En baggrund som gør at Morten har en unik indsigt i det nordjyske ejendomsmarked. Hele hans erhvervskarriere har været orienteret omkring ejendomme, ledelse, udvikling og strategi.

Morten værdsætter den ærlige og direkte dialog, og stræber altid efter at behandle andre, som han selv gerne vil behandles.

Privat er Morten gift med Rikke og har 2 voksne sønner. Derudover hygger/plejer han sit netværk så meget som muligt - gerne via golf

Torben Simonsen

Rådgiver og indehaver

Med 30 års erfaring fra Nordea, herunder 11 år som områdedirektør, har han et indgående kendskab til mekanismerne i ejendomsmarkedet. Som selvstændig gennem de seneste 5 år har han været aktiv både som investor og gennem strategisk samarbejde med andre ejendomsudbydere. Torben har et indgående kendskab til markedet, mekanismer, de økonomiske forhold og en stor indsigt i investering i ejendomme og vigtige forhold omkring dette. Gennem sit mangeårige virke i Nordjylland har han et betydeligt netværk.

Torben er passioneret for at skabe et økonomiske og menneskeligt plus. Han er struktureret og handlekraftig. En god forhandler. Han holder af at netværke og bringe mennesker sammen – også gerne gennem business.

Privat elsker han at dyrke sit netværk, være sammen med sin familie og venner. Torben er gift med Tina og sammen har de 4 voksne børn. Torben er aktiv løber, svinger golfkøllen, cykler mountainbike og ser masser af sport.

Tina Fredensborg

Rådgiver og indehaver

Med 25 års erfaring fra Nordea, herunder 10 år som viceområdedirektør, har hun et indgående kendskab til ejendomsmarkedet. Tina har gennem 5 år været selvstændig sammen med Torben og er investor i flere selskaber og har et stort netværk. Hun er vant til at holde mange bolde i luften, er administrativ stærk og har et godt overblik.

Tina brænder for at gøre en forskel for andre og værdsætter den ærlige og konstruktive dialog. Hun har et højt drive og brænder for at sikre kvalitet og professionalisme.  

Privat elsker hun at være sammen med sin familie og venner og er optaget af, hvordan mennesker har det. Hun er gift med Torben. Hun er aktiv løber, går til fitness, svinger golfkøllen, og cykler lidt mountainbike. Både fordi hun nyder det, og fordi det giver energi og overskud.